Download Video Dan Streaming Video Terbaru Gratis

By: Black Hat Cat Records - On: 10 July 2019
Download Lagu K-Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video]

Download Lagu K-Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video] 01 Download Lagu K-Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video] 02
Duration: 4 M 37 S
View: 19339911x
Source: Youtube

Download/Putar Video


Fast Download


Note: All videos on this site are from youtube.com, We do not upload this video. This site only as a search site and provide a direct download link to the source files. Report This Video
K Clique – Mimpi (feat Alif) [Official Music Video]

Gabungan K Clique bersama Alif. Dengarkan lagu ‘Mimpi’ sekarang di semua platform streaming.

Listen to MIMPI below:
🎧 https://bhc.lnk.to/KCMimpi

DOWNLOAD RBT 📱:
Maxis Caller Ringtones: Dial 131 634458# and press CALL/SEND
Celcom Call Me Tones: Dial 323 319454# and press CALL/SEND
DiGi Caller Tunes: Dial 233 1814166# and press CALL/SEND

#mimpi #kclique #alif

Lagu: Alif
Lirik: MK, Gnello, Noki, FareedPF, Tuju, Somean, Alif
Penerbit Muzik: Alif

Follow K Clique socials:
https://www.facebook.com/kcliquee/
https://www.instagram.com/k clique/

Follow Black Hat Cat socials 🐱:
YT: https://www.youtube.com/c/blackhatcat
FB: https://www.fb.com/BlackHatCatRecords
IG: https://www.instagr.am/blackhatcat.records...
TW: https://twitter.com/BHCRec

Lyric: MIMPI (FEAT ALIF)– K CLIQUE

Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

Hidup aku bagai mimpi
Betul betul macam mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

(SOMEAN)
Dah tak macam realiti dulu kini berbeza,
Macam dalam fantasi, aku tak dapat beza,
Eh rasanya menarik biar kerja bawah terik,
Dulu kerja habis tarik hasil untuk hujung tarikh,

(FAREEDPF)
Aku...
Semalam termimpi
She neo Noir scene ni
She plays Sin City,
Lafaz SAFE, she’s next to me, aku
Ride around white Viva, ooh yes I tease her
When she said “I need ya”
G, vista la vista hah!

(SOMEAN)
Eh I got shocked!, Jadi aku layan aku jadi syok,
Syok macam mimpi, jadi aku terus lock,
Rockin with my clique now you know we don’t stop,
Takkan pernah stop cause we rockin at the top.

(FAREEDPF)
Lady, you know how we do, when we do
‘Macam Mimpi’
Money in the clouds jangan lupa kata Umi
“Belajar elok elok” walau belok dapat degree
Milly milly, mari sini twenty 20 yea!

Chorus
Hidup aku bagai mimpi
Betul betul macam mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

(NOKI)
Kapal kami dah berlabuh gempa akan datang
Turun kota yang di tumpu penuh satu padang
Cerita tentang aku kamu takkan faham
Baik duduk diam aku pendam simpan dalam

Kini , ramai sangat nak mengaku tahu aku kawan dulu sama sama naik jatuh sekali buka payung ramai datang nak tumpang berteduh ayyy
Mula dari benih tumbuh pokok penuh buah
Sampai tahap ini bukan senang tapi banyak sangat hadap susah

(GNELLO)
Banyak drama wow, terima kasih emm.
Tak kejar nama wow, tapi K di kejar emm.
Hustle hustle, kerja keras
Tapi mereka tak nampak ayy
Mata mata, mereka buta.
Jadi biar gerak ku jadi sejarah
Dulu cakap G kau tak akan ke mana.
Aku tanya G ay kau di ada mana
Pandang rendah G sekarang siapa gila
Jangan bilang G kita ni kawan lama.

Chorus
Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

(MK)
Aku langgar scene langgar tak peduli siapa
Macam dalam mimpi realiti nya berbeza
Kalau dulu duduk belakang sekarang nak sapu rata
Kalau dulu beli ticket sekarang panggung kita punya!

Itu dulu lain macam , cara kerja lain salam lain macam
Macam salam lain kerja cara lain lain macam
Macam kau tak akan faham benda yang kami buat
Back to back with ma clique posisi paling kuat.

(TUJU)
Hidup wayang jalan ku like a musical,
Tak buat langkah untuk jadi terkenal,
Tiba masa aku GO dan blow dan set a GOAL,
Pecutan terkawal under control,

Terbang atas langit,
Pembawaan terkawal,
Rendah diri bangkit,
Tak kira siapa awal,
Realiti terbalik,

Chorus
Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

Hidup aku bagai mimpi
Betul betul macam mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

.:: HOME ::.